Mark Creaties voor een origineel relatiegeschenk.

Relatiegeschenken zijn er in vele soorten en maten. Maar het zijn vaak geschenken die weinig zeggen over het bedrijf dat ze weggeeft. Ik echter ontwerp en produceer in overleg met de klant onderscheidende en unieke kunstzinnige relatiegeschenken. Het betreft dan artistieke geschenken die op een symbolische wijze het gevoel en de uitstraling van de betreffende bedrijven weergeven.

Het is in feite kunst op maat.

Deze relatiegeschenken geven als geen ander de essentie van uw bedrijf weer. U beschikt dan over een uniek, kunstzinnig relatiegeschenk dat U met trots aan uw relaties zult willen geven. Ik heb een jarenlange ervaring in het ontwerpen en vervaardigen van kunstzinnige relatiegeschenken voor tal van gerenommeerde bedrijven.

Ik heb me vooral gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van sculpturen, maar andere uitingsvormen behoren eveneens tot de mogelijkheden. Hierbij valt te denken aan glazen schalen of vazen met daarop een artistieke voorstelling, zeefdrukken, presse papiers, boekensteunen, etsen, briefopeners, enz. allemaal op een kunstzinnige wijze uitgevoerd. Ik werk samen met de beste brons-en tingieterijen die garant staan voor een uitstekend eindproduct. Overigens verzorg ik het gehele Traject van ontwerp tot en met het eindproduct en de aflevering. Een beeld zegt meer dan woorden kunnen uitdrukken.

bekijk projecten